Christoff en Ritchie na meer dan twee jaar weer samen? Zanger neemt opvallend besluit
COS
Christoff en Ritchie na meer dan twee jaar weer samen? Zanger neemt opvallend besluit
Foto: Instagram @christoffofficial

Christoff heeft na zeven jaar een nieuw album uit. Op het erg persoonlijke 'Dit Ben Ik' laat de zanger in zijn hart kijken.

Op het album staan heel wat persoonlijke nummers. Zo is er eentje voor Christoffs mama, maar verwijzen er ook een aantal naar Ritchie, zijn ex-verloofde. Op 'Hier wil ik zijn' en 'Terug bij mij' is duidelijk dat alles (weer) goed zit tussen Christoff en Ritchie.

"Inderdaad, het gaat goed tussen Ritchie en mij", bevestigt Christoff in Dag Allemaal. "We zijn weer veel bij elkaar, maar we zijn niet samen. Ach, ik wil niet op de zaken vooruitlopen", zegt de zanger.

Hart maakt een sprong

'Ik denk aan later en m'n hart maakt een sprong, want ik verwacht ons weer samen met z'n twee', klinkt het ook op het album. "Het is waar. En toch is dat het enige nummer waarvan ik de tekst niet zelf heb geschreven. Ik was wel meteen verkocht toen ik de demo hoorde. Ik dacht: in die tekst kan ik mij helemaal inleven."

Christoff beste vriend zit in dezelfde situatie met zijn vrouw. Hij stuurde de zanger een berichtje: 'What the fuck, heb je dit voor mij geschreven?' "Er zijn nog mensen die hetzelfde meemaken. Wat de toekomst brengt voor Ritchie en mij, dat weten we niet."

'Wij zijn samen'-klevertje

Opvallend is dat Christoff heeft besloten om het Instagrambericht waarmee hij de breuk bekend maakte weer offline te halen. Met opnieuw een label plakken op zijn relatie met Ritchie gaat de zanger echter nog voorzichtig om.

"Ritchie is nog altijd in mijn leven. Het 'wij zijn samen'-klevertje plakt er dan wel niet meer op, we komen supergoed overeen. We genieten nu van hoe het is, zonder druk", vertelde Christoff afgelopen zomer aan Birgit Van Mol in 'Het Vakantiehuis'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.