BREAKING NEWS Clouseau maakt fans blij met heel groot nieuws
PMN
Clouseau maakt fans blij met heel groot nieuws
Foto: Photonews

Koen Wauters en Kris Wauters vormen samen Clouseau. Ze hebben heel groot nieuws. De fans gaan blij zijn.

Clouseau keert na zeven jaar terug naar het Sportpaleis!. Dit is groot nieuws voor de fans, die ongetwijfeld blij en enthousiast zullen zijn.

Het nieuws komt op een bijzonder moment, want Clouseau zal niet alleen terugkeren naar het grote podium, maar het optreden zal ook het 125e concert van de band in het Sportpaleis zijn. 

Daarnaast viert Clouseau ook zijn veertigste verjaardag, wat het nog specialer maakt.

"Bij ons laatste concert in januari 2017 wisten we dat het niet ons laatste zou zijn", vertelt Koen aan Het Laatste Nieuws. 

Hoewel de band al wist dat ze ooit weer zouden optreden, was het belangrijk voor hen om op het juiste moment terug te keren. 
(Lees verder onder de foto)

Ze wilden er zeker van zijn dat ze fris en vernieuwend zouden zijn, zowel muzikaal als productioneel. 

En deze verjaardag biedt de perfecte gelegenheid om weer op te treden.

“Het getal '125' is altijd een beetje een mysterie geweest", legt Koen uit. Het was een prominent symbool dat op shirts, truien en koffiemokken van bekend Vlaanderen prijkte, en nu wordt eindelijk onthuld waar het voor staat. 

Op 20 december 2024 zal Clouseau voor de 125e keer optreden in het Sportpaleis. 

Dit belooft een spectaculaire en emotionele avond te worden, waarbij de band zijn successen tot nu toe viert en vooruitkijkt naar wat de toekomst nog zal brengen.

Voor de fans van Clouseau is dit nieuws ongetwijfeld een droom die uitkomt. Het Sportpaleis zal opnieuw gevuld worden met energie, passie en liefde voor muziek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.