Davy Gilles en Sasha Rosen hebben triest nieuws over hun zoon Beau
LHX
Davy Gilles en Sasha Rosen hebben triest nieuws over hun zoon Beau
Foto: Photonews

Davy Gilles en Sasha Rosen zijn niet alleen muzikale partners in Sasha&Davy, ze delen ook al 19 jaar hun leven met elkaar. Samen hebben ze twee kinderen, zoon Beau (12) en dochter Noa (9).

In de recentste aflevering van de podcast 'Schone vrouwen' is Sasha Rosen te gast. Ze heeft het onder meer uitgebreid over haar twee kinderen. Die zijn erg verschillend, zo blijkt.

Zo zou het weleens kunnen dat Noa in de voetsporen van haar ouders treedt. Ze is immers veel bezig met zingen en dansen. "Ik raad het haar niet per se aan om er verder in te gaan, maar als haar passie daar ligt, zal ik haar zeker steunen", vertelt Sasha.

Noa heeft er geen probleem mee om te doen wat er van haar gevraagd wordt, maar voor Beau is dat heel anders. Hij worstelt erg met zichzelf, onthult Sasha. "Hij is niet zo graag op deze aarde."

"Het is een heel slim mannetje, heeft alles mee, maar mentaal vindt hij deze wereld maar niets. Hij zou het liefst zijn eigen ding doen: gaan werken en in zijn eigen huisje wonen. De hele dag op school moeten luisteren naar wat er geleerd móét worden, dat is verschrikkelijk voor hem."

Gelukkig heeft het gezin een manier gevonden om daarmee om te gaan. Sasha is een opleiding kindercoach gaan volgen, zodat ze hem kan helpen. "Wij, mijn zoon en ik, onderhandelen nu met elkaar", klinkt het. 

"Hem gewoon dingen verplichten, zoals zijn bord leegeten, werkt gewoon niet. Dus we sluiten compromissen waarbij we allebei een stukje winnen. In het begin lijkt dat omslachtig, maar het wordt een tweede natuur. Er is geen strijd of ruzie meer. Alles verloopt positiever en uiteindelijk komt alles goed."

Meer nieuws

Meer nieuws

.