De Romeo's kunnen het nieuws zelf amper geloven: "Eigenlijk is dat fantastisch!"
COS
De Romeo's kunnen het nieuws zelf amper geloven: "Eigenlijk is dat fantastisch!"
Foto: Instagram @deromeos

De Romeo's werden maandag in Blankenberge verwacht. Gunther Levi, Chris Van Tongelen en Davy Gilles traden er op tijdens 'Zomerhit'. Zaterdag zien we ze op VRT 1.

Vrijdag 21 juli is het de nationale feestdag. In Brussel worden de festiviteiten al vanaf donderdag 20 juli op gang getrokken. Dan gaat de twintigste editie van het Bal National van start. Op het Vossenplein wordt een groot feest georganiseerd.

Donderdag 20 juli staat ongetwijfeld met stip aangeduid in de agenda van Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles. De Romeo's mogen dan immers optreden voor het Belgisch koningspaar. Koning Filip viert 10 jaar op de troon tijdens het Bal National.

De Romeo's, die zelf 20 jaar bestaan, zullen er optreden en dat is toch een hoogtepunt voor de drie heren. "Dat is wel heel bijzonder, absoluut, eigenlijk is dat fantastisch. We gaan het beste van onszelf geven", reageert Davy Gilles enthousiast bij Showbizz24 tijdens de opnamedag van 'Zomerhit'.

Gunther Levi zit wel met een vraag: zou de koning 'De Romeo's' kennen? Collega Chris Van Tongelen komt al snel met het verlossende antwoord. "Ja, die kent ons", zegt hij. "Ik weet dat via iemand die daar werkt."

De Romeo’s zullen met te zien zijn in de uitzending van 'Zomerhit' op zaterdag 22 juli om 20.45 uur, op VRT 1 en VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.