Emotionele dag voor CAMILLE: “Laatste keer vandaag”
ASX
Emotionele dag voor CAMILLE: “Laatste keer vandaag”
Foto: VTM

Er zijn vandaag heel wat traantjes gevloeid, zowel bij de fans als ook de acteurs van de populaire Ketnet-reeks ‘#LikeMe”. Na vijf jaar is het doek definitief gevallen over het wel en wee van de studenten aan het SAS.

Vorig jaar kwam de vierde en laatste reeks van de populaire jongerenserie op de buis. De concerten, doorspekt van Nederlandstalige meezingers, gingen wel nog even door. Dit weekend vonden in het Antwerpse Sportpaleis de vier laatste shows plaats, die allemaal tot de laatste plek uitverkocht waren.

Voor een allerlaatste keer trokken Pommelien Thijs, Maksim Stojanac en CAMILLE in de huid van hun personages Caro, Vince en Camille. Op Instagram Stories deelden de protagonisten enkele kiekjes vanuit hun loge. “Laatste keer Camille Van Beem vandaag”, schreef zangeres CAMILLE, gevolgd door een geëmotioneerde emoji.

Het mag dan wel de laatste keer zijn dat de drie samen op de planken staan, individueel rijgen ze het ene succes na het andere aan elkaar. Pommelien Thijs en Maksim veroveren de hitlijsten. CAMILLE bracht intussen drie albums uit en schittert daarnaast op het grote scherm in de VTM-telenovelle ‘Milo’.

Camille

Meer nieuws

Meer nieuws

.