Groot nieuws over Pommelien Thijs
LHX
Groot nieuws over Pommelien Thijs
Foto: Photo News

Dat Pommelien en Bazart goed overeenkomen, is al langer bekend. Nu komen ze met groot nieuws.

Bazart zorgde op Pukkelpop voor een enorme verrassing. Tijdens hun optreden vervoegde Pommelien Thijs hen op het podium. Samen brachten ze het nummer 'Denk maar niet aan morgen'.

Dat de twee artiesten een uitstekende relatie hebben, is duidelijk. Pommelien Thijs is namelijk ook een van de artiesten die door Bazart is uitgenodigd om op 23 december op te treden in het Sportpaleis. Het belooft een onvergetelijke avond te worden.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Pommelien Thijs (@pommelienthijs)

Naast de Sportpaleisshow blijkt nu dat Bazart en Pommelien samen nóg meer plannen hebben. Ze brengen op 22 december samen een single uit. Die heet 'Hou mij vast'.

Op Instagram deelt zanger Mathieu Terryn alvast een fragmentje van de videoclip. "'Hou mij vast' feat. Pommelien Thijs komt uit op 22 december en zullen we voor het eerst live spelen op 23 december in het Sportpaleis", schrijft hij erbij. 

De fans zijn nu al razend enthousiast. "De droomcollab is geboren", reageren ze. "Zalig!" "Bazart feat. Pommelien??? Droomduo." "Ik kan niet wachten!" "Aftellen."

Dat Bazart met een kerstsingle komt, is op zich geen verrassing. Mathieu verklapte het onlangs per ongeluk in 'De tafel van Gert'.

"Ik weet eigenlijk niet of ik dat al mag zeggen", klonk het toen bij hem. "Het moest eigenlijk een verrassing zijn." Hoewel hij daar zijn mond voorbijpraatte, wist hij de samenwerking met Pommelien tot vandaag geheim te houden. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.