Gustaph blikt terug op bijzonder moment: “Mijn leven is niet meer hetzelfde”
ASX
Gustaph blikt terug op bijzonder moment: “Mijn leven is niet meer hetzelfde”
Foto: Eigen

Exact één jaar geleden won Gustaph ‘Eurosong’, de Vlaamse voorronde voor het Eurovisiesongfestival. In mei mocht hij ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, waar hij knap zevende eindigde.

Dat de zanger België mocht vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, kwam als een complete verrassing. Op Instagram blikt Gustaph terug op het moment dat hij de nationale preselectie won.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Gustaph (@stefgustaph)

“Het was een grote verrassing om plots in het middelpunt van de belangstelling te staan”, begint Gustaph zijn verhaal. “Het bekende ook dat ik moest omgaan met heel wat kritiek en haters die aan mij twijfelden”, gaat het verder.

“Gelukkig heeft het mij nooit echt geraakt, omdat ik omringd was door heel wat liefdevolle personen die me enorm gesteund hebben. Ik wil hen dan ook bedanken voor hun liefde en steun tijdens deze geweldige ervaring”, klinkt het dankbaar.

“Mijn leven is niet meer hetzelfde sinds ik ‘Eurosong’ gewonnen heb. Als je zo’n kans krijgt, moet je die gewoon grijpen”, besluit de zanger. Dit jaar wordt ons land vertegenwoordigd door de Waalse kandidaat Mustii. Het is nog even wachten op diens nummer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.