Hanne Verbruggen staat voor enorme uitdaging: K3'tje neemt besluit over zoontje Julien
COS
Hanne Verbruggen staat voor enorme uitdaging: K3'tje neemt besluit over zoontje Julien
Foto: VTM

Volgende maand verschijnt het nieuwe album van K3: 'De 3 Biggetjes'. Vanaf februari keert de gelijknamige musical terug naar de Vlaamse en Nederlandse zalen.

Op 10 februari gaat 'De 3 Biggetjes' in première in Gent. Twintig jaar na Kristel Verbeke, Karen Damen en Kathleen Aerts kruipen Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman in de huid van biggetjes Knirri, Knarri en Knorri.

Voor de K3'tjes belooft het een enorm intensieve periode te worden. In Vlaanderen staan in Gent, Hasselt, Brugge en Antwerpen maar liefst 63 shows gepland. Tegelijkertijd is de musical ook 42 keer in Nederland te zien. De laatste show staat gepland op 16 juni.

Vooral voor K3'tje Hanne zal het puzzelen worden. Zij werd op 14 november namelijk voor het eerst mama. Zoontje Julien is intussen al elf maanden oud. Hoe ze het zal aanpakken, weet ze nog niet goed, maar ze maakt zich geen zorgen.

Julien

"Afgelopen tour is dat ook wel gelukt. Julien is soms mee geweest, backstage. Dus ik denk dat die af en toe wel mee gaat komen en achter de schermen zal zijn", zegt Hanne aan HLN Showbits. "Da's nu ook altijd gelukt. Dus ik denk dat dat allemaal wel goedkomt."

"Ik word daar ook wel heel hard in gesteund en in de week heb ik altijd wel tijd om in te halen en een beetje uit te rusten. Dus ja, dan is dat een beetje verschuiven van de week. Hij gaat in het weekend waarschijnlijk gewoon meekomen en kijken. En dan ben ik op maandag en dinsdag thuis en dan kan ik gewoon mama zijn", aldus Hanne Verbruggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.