Hardnekkige geruchten: 'Marie Verhulst heeft ruzie met iemand die we allemaal kennen'
PMN
Hardnekkige geruchten: 'Marie Verhulst heeft ruzie met iemand die we allemaal kennen'
Foto: Photo News

Marie Verhulst zien we elke zondag in ‘De Verhulstjes’. Je kan het bekijken op Play4. Marie Verhulst zou ook ruzie hebben met iemand die we allemaal kennen.

Marie Verhulst is de laatste tijd een bekend gezicht geworden in de Vlaamse televisiewereld. Elke zondag schittert ze in het realityprogramma 'De Verhulstjes', dat te zien is op Play4.

Hoewel Marie de aandacht van de kijkers heeft weten te trekken, ging er ook een gerucht rond dat ze ruzie zou hebben met niemand minder dan Koen Crucke.

Het nieuws over de mogelijke ruzie tussen Marie Verhulst en Koen Crucke zorgde voor de nodige opschudding.
(Lees verder onder de foto)

Vooral omdat het tweetal elkaar al heel lang kennen. Men begon zich af te vragen waarom de bekende figuren Alberto en Van Leemhuyzen niet langer in de shows verschenen.

Gelukkig heeft Marie Verhulst deze geruchten snel kunnen ontkrachten. In een interview met het tijdschrift Dag Allemaal benadrukte ze dat er geen ruzie is tussen haar en Koen Crucke.

"Koen en ik hebben nog met elkaar gebeld. We weten dat we elkaar erg waarderen en dat is het belangrijkste. Alles is oké nu", verduidelijkte Marie.

Het is duidelijk dat Marie Verhulst en Koen Crucke goede vrienden zijn en alle speculaties over een ruzie tussen hen gewoon geruchten waren.
(Lees verder onder de foto)

Het is prijzenswaardig dat Marie de situatie snel opgehelderd heeft en de fans duidelijk heeft gemaakt dat er geen wrok is tussen haar en Koen.

Met elke week nieuwe afleveringen van 'De Verhulstjes', is Marie Verhulst hard op weg om een geliefde TV-persoonlijkheid te worden.

Met haar vrolijke persoonlijkheid en charme weet ze de kijkers te vermaken en hen een kijkje te geven in het leven van haar famile.

Het is duidelijk dat Marie Verhulst haar eigen plek in de televisiewereld heeft veroverd en we nog veel van haar kunnen verwachten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.