PMN

Metejoor heeft een nieuw nummer uit. Het is ook de voorbode van een nieuw album.

Metejoor besloot zondag om lastminute nog naar een voetbalwedstrijd te gaan. “Die beslissingen op het laatste moment zijn de beste”, schrijft de zanger op zijn Instagram Stories.

Metejoor was gaan kijken naar de klassieker in Nederland tussen Ajax en Feyenoord. Zo zat hij in een goed gevulde Amsterdam Arena.

Het werd echter geen reclame voor het voetbal. De bezoekers van de thuisploeg gingen helemaal door het lint.

Ajax keek bij de rust al tegen een 0-3 achterstand aan. Het zorgde voor grote frustraties bij de thuisfans.

Zo werd de wedstrijd stilgelegd nadat een vuurwerkpijl op het veld werd gegooid. “Alé, bedankt, hé”, reageert Metejoor.

Na 20 minuten werd de wedstrijd hervat. Toch hadden de thuisfans hun lesje nog niet geleerd.

Ze gooiden opnieuw een vuurwerkpijl op het veld. De wedstrijd werd opnieuw stilgelegd.

Metejoor was er klaar mee en nu helemaal. De zanger hekelde het gedrag van de thuisfans.

Uiteindelijk werd zelfs beslist om de wedstrijd te staken. Een triest dieptepunt.

En zo was ook Metejoor zijn zondagnamiddag om zeep. Wat leuk moest worden leidde tot frustraties. “Tot nooit meer”, besluit de zanger.