Het gaat mis tijdens optreden van Metejoor
LHX
Het gaat mis tijdens optreden van Metejoor

In de podcast 'Achter de schermen' is deze week zanger Metejoor te gast. Hij vertelt er onder meer over een opvallend incident op het podium.

Metejoor is nog maar enkele jaren bekend, maar het is ontzettend hard gegaan. Hij treedt erg vaak op, en het kan dan ook niet anders dan dat het af en toe fout gaat op het podium.

Dat blijkt ook tijdens zijn passage in 'Achter de schermen'. Daar onthult hij dat er tijdens een optreden al eens een stuk van zijn tand gesneuveld is.

"Door de microfoon hard tertegen te boenken", legt hij uit. "Ahh, het idee alleen al!", reageert Fien Germijns, die ook te gast is. 

"Ik zing altijd met mijn mond tegen de microfoon, alsof ik hem ga opeten", aldus Metejoor. En dat kan dus gevolgen hebben...

Hij was op dat moment wel professioneel genoeg om gewoon verder te blijven zingen. "Zo zijn we natuurlijk als artiest. The show must go on", knipoogt hij.

Zijn zangstijl heeft soms nog andere gevolgen. Doordat hij zijn mond zo dicht bij de microfoon houdt, gebeurt het weleens dat er een haartje van zijn baard in de microfoon komt te zitten.

"Als je dan zingt, voelt dat heel raar. Het alsof je een kaal persoon een kusje geeft op het hoofd en er staat één haartje op dat niet goed geschoren is. Dat kietelt heel de tijd en dan moet ik niezen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.