Reactie Iedereen vindt hetzelfde van Metejoor zijn optredens in het Sportpaleis
PMN
Iedereen vindt hetzelfde van Metejoor zijn optredens in het Sportpaleis
Foto: Photo News

Afgelopen weekend stond Metejoor in het Sportpaleis. Hij gaf er op zowel vrijdag als zaterdag een optreden. Iedereen zegt hetzelfde over zijn optredens.

Afgelopen weekend zorgde Metejoor voor een onvergetelijke avond in het Sportpaleis. Op zowel vrijdag als zaterdag gaf de zanger een adembenemend optreden waar iedereen vol lof over spreekt.

Maar dat was niet het enige hoogtepunt van de avond. Metejoor bracht namelijk ook zijn nieuwe nummer 'Eigen Schuld' ten gehore, een emotioneel lied dat gaat over zijn relatiebreuk met Britt.

Het feit dat hij dit nummer voor een volgepakt Sportpaleis zong raakte de zanger diep. "Eén van de mooiste momenten in mijn leven", zegt de zanger daarover.
(Lees verder onder de foto)

De reacties van het publiek liegen er ook niet om. Iedereen was laaiend enthousiast over het optreden. "Het was geweldig. Je hebt een klok van een stem", klonk het unaniem.

Deze positieve reacties hebben Metejoor alleen maar gemotiveerd om nog harder te werken aan zijn muziekcarrière.

Hij liet zelfs al weten dat hij in 2025 opnieuw op het podium van het Sportpaleis zal staan. De aankondiging zorgde voor veel enthousiaste reacties bij zijn fans die nu al laten weten dat ze er dan weer bij zullen zijn.

Metejoor heeft bewezen een succesvolle zanger te zijn die harten kan raken met zijn muziek.

Zijn optredens in het Sportpaleis waren een groot succes en hebben ongetwijfeld bijgedragen aan zijn groeiende populariteit. Het is duidelijk dat zijn fans niet kunnen wachten om hem opnieuw live te zien en te genieten van zijn unieke stemgeluid.

We kijken dan ook reikhalzend uit naar zijn volgende show in het Sportpaleis in 2025.

Meer nieuws

Meer nieuws

.