Interview 🎥 Jong zangtalent Mentissa is nu gigantisch populair, maar kreeg ook al haar portie tegenslag te verwerken
PMN
🎥 Jong zangtalent Mentissa is nu gigantisch populair, maar kreeg ook al haar portie tegenslag te verwerken
Foto: Photo News

Momenteel heeft de jonge zangeres Mentissa een echte hit beet met ‘Mamma Mia’. Eenmaal gehoord, blijft het je de hele dag bij. Wij spraken haar tijdens haar opname bij ‘Zomerhit’.

De 24-jarige zangeres nam doorheen de jaren deel aan diverse talentenshows. Zo won ze het eerste seizoen van ‘The Voice Kids’ in 2014. Vier jaar later nam ze deel aan ‘The Voice of Holland’ en raakte tot in de battles.

In 2020 nam ze deel aan ‘The Voice of France’ en werd derde. Onlangs werd aangekondigd dat ze in het elfde seizoen van ‘The Voice Belgique’ één van de coaches wordt. 

Wanneer we haar aanspreken over haar succesvolle deelnames aan de diverse wedstrijden, corrigeert ze ons. “Ik denk dat ik vooral een voorbeeld ben van niet op te geven.” 

“Het gaat daar eigenlijk om. Het is niet gelukt, dan probeer je nog een keer. Dat vind ik wel een leuke boodschap voor de mensen, dat je nooit moet opgeven om het even welke tegenslagen die je krijgt.”

Mentissa heeft ook nog een heel goede tip voor toekomstige deelnemers aan talentenshows. Bekijk het in de onderstaande video.

Kijk zaterdag naar de grote finale van 'Zomerhit' op VRR1. Stemmen kan via VRTMAX!

Meer nieuws

Meer nieuws

.