K3-reünie eindelijk in de maak? Kathleen Aerts heeft wat op te biechten
COS
K3-reünie eindelijk in de maak? Kathleen Aerts heeft wat op te biechten
Foto: Instagram @karendamen

In 1998 zag K3 het levenslicht met Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Vier bezettingen en 25 jaar later blijft de groep een lach op het gezicht van kinderen én volwassenen toveren.

K3 bestaat dit jaar 25 jaar. Dat vierden Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman afgelopen jaar al een beetje met de 'Vleugels'-tour, maar het échte feestje volgde deze zomer in het Proximus Pop-Up Theater in Middelkerke.

Daar stonden deze zomer vier K3 Live-shows op de agenda, waaronder ook twee Late Night-shows gericht op de volwassen fans. Veel fans hadden gehoopt dat de originele K3 met Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts in dit jubileumjaar nog eens van zich had laten horen.

Een passage in Middelkerke had een enorme stunt geweest. "Studio 100 heeft niets gevraagd", zegt Kathleen in Dag Allemaal. "Ik ben daar niet verbitterd om, ik snap dat ze willen focussen op de nieuwe. Wij zijn de oude garde, hé."

Fans van het eerste uur hebben de hoop op een (eenmalige) reünie echter nog niet opgegeven. Kathleen ook niet. "Zeg nooit nooit, we lachen er soms met ons drieën over dat we dat toch eens moeten doen. Ik zie dat volledig zitten, direct."

"Veel voorbereiding heb ik zelfs niet nodig. In ons guesthouse vragen jonge gasten mij soms om te figureren in hun TikTok-filmpje. Ze schrikken dat ik die K3-dansjes nog ken. 'Mannekes, ik heb die vijf miljoen keer gedaan, ik denk dat ik die op mijn tachtigste nog ken', zeg ik dan", aldus Kathleen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.