K3 toont plots kinky kantje: Zo zagen we hen nog nooit!
LHX
K3 toont plots kinky kantje: Zo zagen we hen nog nooit!
Foto: wvds

Deze week staat in 'Liefde Voor Muziek' Laura Tesoro centraal. De artiesten halen opnieuw alles uit de kast om een onvergetelijke cover te brengen.

In een nieuwe aflevering van 'Liefde Voor Muziek' krijgen we opnieuw heel wat indrukwekkende prestaties te zien. Zo tovert Jasper Steverlinck 'What's The Pressure', Laura Tesoro's, grote Songfestivalhit, om tot een donkere 'The Weeknd meets Jasper Steverlinck'-versie. 

Clouseau koos dan weer voor 'Hold On', Stan Van Samang voor 'Strangers', Suzan & Freek voor 'Not Easy' en Tourist LeMC voor 'Press Pause'. Regi brengt een eightiesversie van 'Higher' en Johannes Genard zingt voor het eerst in het Nederlands met 'Ooit zal ik gaan'.

Wie echter het hardst verrast, is K3. Zij maken een wel héél gewaagde keuze: voor één keer zetten ze hun imago als kindergroep opzij en verschijnen ze op het podium in een pikzwarte latexjurk.

Zo brengen ze een versie van 'Beast', waar ze de kinky versie 'Beest' van maakten. "Toen we ermee aan de slag gingen, beseften we: dit is een ander thema dan waar we normaal over zingen", klinkt het bij hen. "Voor jou stappen we uit onze comfortzone."

Laura weet even niet wat haar overkomt. "K3 in het zwart, is dat ooit al gebeurd?", vraagt ze zich af. "Ik heb K3 18+ gemaakt!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.