Interview Kato Callebaut en Tom Dice nemen prachtig initiatief: “Wij steunen die mensen”
PMN
Kato Callebaut en Tom Dice nemen prachtig initiatief: “Wij steunen die mensen”
Foto: VTM

Kato Callebaut en Tom Dice van ‘The Starlings’ laten hun fans een maand lang meegenieten van alles wat er deze zomer voor hen staat te gebeuren. De procedure is simpel: download de app ‘Sneakpeek’ en schrijf je in voor The Summer of The Starlings.

“We delen heel veel van onze zomer want we zijn genomineerd voor ‘Zomerhit’ en er gebeuren heel veel dingen”, vertelt Kato aan Showbizz24 tijdens de opnamedag van ‘Zomerhit’. “Fans kunnen in onze nieuwe ‘Sneakpeek’ app volgen wat er allemaal achter de schermen gebeurt.”

Met deze actie steunen ze ook een goed doel. Kato legt uit bij welke organisatie het grootste deel van de eenmalig inschrijvingsgeld van 4,99 euro terecht zal komen.

 

“Onze ‘The Summer of The Starlings’ is gelinkt aan een organisatie die geboortelijsten aanmaakt met tweedehandsspullen. Onze opbrengst gaat naar mensen die eigenlijk geen geld hebben voor een geboortelijst. En zo steunen wij personen die het financieel wat moeilijker hebben.”

“Exacte cijfers ken ik niet, maar de start was zeer goed”, licht Tom toe. “Deze actie blijft ook nog doorlopen. Wij updaten ons verhaal drie weken lang en mensen die dit willen ontdekken, kunnen ook later nog inschrijven om ons verhaal te bekijken.”

The Starlings en Ozark Henry zullen met te zien zijn in de uitzending van 'Zomerhit' op zaterdag 22 juli om 20.45 uur, op VRT 1 en VRT MAX.

Meer nieuws

Meer nieuws

.