Kato Callebaut neemt belangrijk besluit na alle ongeruste berichten over haar zwangerschap
PMN
Kato Callebaut neemt belangrijk besluit na alle ongeruste berichten over haar zwangerschap
Foto: Instagram@katomusic

Kato Callebaut en haar man Tom Dice vormen ‘The Starlings’. Ze werken momenteel een tournee af door de theaters.

Kato is zwanger en werkt nog een aantal weken een theatertournee af met 'The Stralings'. Er kwamen al veel ongeruste berichten over haar.

“Kato mag zich niet veel meer vermoeien”, klonk het eerder op de sociale media. “Daar moet ze echt rekening mee gaan houden.”

“Het is geen goed idee om nu nog een hele theatertour af te werken. Wat zij nodig heeft is rust. Ze moet ook denken aan de baby.”

“We gaan erover waken dat het allemaal doenbaar blijft voor Kato”, stelde Tom al vroeger gerust. “Als het te druk wordt grijpen we in en kunnen we nog dingen verplaatsen naar een latere datum.”

Kato geniet er nog steeds erg van op het podium te staan. Ze laat in De Zondag weten hoe het met haar gaat.

Voorlopig gaat alles nog heel goed, al kun je tijdens een “zwangerschap natuurlijk nooit met zekerheid zeggen dat alle shows sowieso doorgaan. Maar ik voel me uitstekend en zie geen reden om vroegtijdig te moeten stoppen met optreden.”

Kato legt ook het verloop van hun tournee uit. “De eerste helft van onze tournee, een negental shows, werken we voor half oktober af. Daarna nemen we een pauze, om vanaf februari aan deel twee te beginnen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.