Koen Wauters met de mond vol tanden: "Ik verschoot er oprecht van"
COS
Koen Wauters met de mond vol tanden: "Ik verschoot er oprecht van"
Foto: VTM

Clouseau op Pukkelpop, wie had dat ooit gedacht? Kris Wauters en Koen Wauters alvast niet en toch gebeurde het afgelopen weekend.

Op zaterdag 19 augustus stond het mysterieuze Finse popduo Tarkastaja in de Marquee. Al een hele week werd gespeculeerd over de identiteit van de gemaskerde artiesten. Eén ding was al snel duidelijk: dat het om een stunt zou gaan. En dat bleek ook zo.

Na 'Fuck 'Em All', het enige nummer van Tarkastaja, gingen de maskers plots af en verschenen niemand minder dan Kris Wauters en Koen Wauters. Tarkastaja betekent 'inspecteur' in het Fins, een verwijzing naar 'Inspector Clouseau'.

De tent was tot de nok gevuld met nieuwsgierige festivalgangers. Die bleven maar al te lang de volledige set van Clouseau meevolgen. "Het was zeer explosief allemaal, een bom energie", vertelt Koen in Het Nieuwsblad.

"Ik verschoot oprecht bij Louise. Ik liet het publiek om en om een zin meezingen, en ik had niet verwacht dat het effectief ging lukken. Dat nummer is ouder dan de meesten die er stonden. Hoe kennen die dat, door hun ouders? Ik weet het niet", aldus Koen Wauters.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clouseau (@clouseauofficieel)

Meer nieuws

Meer nieuws

.