Koen Wauters verklapt al iets over Sportpaleisconcert van Clouseau
LHX
Koen Wauters verklapt al iets over Sportpaleisconcert van Clouseau
Foto: Play4

Het grote nieuws is bekendgemaakt. Op 20 december 2024 viert Clouseau zijn veertigste verjaardag in het Sportpaleis.

Lange tijd was overal het getal 125 te zien in de media, maar wat dat precies betekende was een groot mysterie. Nu is de vraag eindelijk beantwoord.

Al 124 keer heeft Clouseau opgetreden in het Sportpaleis. Het optreden van volgend jaar zal dus het 125ste worden. Als dat, samen met de veertigste verjaardag, geen reden tot feesten is!

(Lees verder onder de post.)

Het wordt dan ook ongetwijfeld een onvergetelijke avond. Wát Koen en Kris Wauters juist van plan zijn, daar hebben we voorlopig nog het raden naar.

Aan Radio2 geeft Koen Wauters toe dat ze nog niet gebrainstormd hebben. "We hebben het net aangekondigd. We hebben nog geen idee hoe het er gaat uitzien", klinkt het.

"We hebben wel al een idee van wat we gaan spelen", voegt hij eraan toe. "Het wordt één langgerekte feestavond vol met alle mogelijk songs die mensen van Clouseau kennen."

Nieuwe muziek gaan ze niet uitbrengen. "We gaan gewoon uit de veertien Nederlandstalige platen die we gemaakt hebben de beste nummers uitkiezen. Dus eigenlijk wat iedereen verwacht. Alleen wordt het een heel lang concert."

Dus er kunnen natuurlijk altijd 'speciallekes' in zitten. We hebben nog zoveel tijd om dat uit te zoeken." Dat belooft!

Meer nieuws

Meer nieuws

.