Reactie Linda Mertens bedolven onder de reacties na haar comeback: Iedereen zegt haar hetzelfde
PMN
Linda Mertens bedolven onder de reacties na haar comeback: Iedereen zegt haar hetzelfde
Foto: Photo News

Linda Mertens maakte vrijdagavond haar grote comeback tijdens de show van Regi in het Sportpaleis. Zo is meteen ook weer 'Milk Inc' helemaal terug van weggeweest. Linda wordt bedolven onder de reacties.

Vrijdagavond maakte Linda Mertens haar langverwachte comeback in het Sportpaleis. Na een periode van zes jaar stond de zangeres opnieuw op het podium, wat tevens het eerste optreden was sinds het overlijden van haar geliefde dochtertje aan kanker.

Vrijdagavond betekende niet alleen de terugkeer van Linda, maar ook van de populaire Belgische danceformatie 'Milk Inc'. Het publiek en fans stonden massaal achter Linda en overweldigden haar met positieve reacties en steunbetuigingen.

Het was een avond vol emoties voor Linda, vooral omdat het haar eerste optreden betrof na het verlies van haar dochtertje aan deze verschrikkelijke ziekte. Met 'Milk Inc' bracht ze echter niet alleen haar eigen passie voor muziek tot leven, maar eert ze ook de nagedachtenis van haar dochter.
(Lees verder onder de foto)

Linda, bekend om haar krachtige en charmante podiumuitstraling, werd overweldigd door de vele reacties en steunbetuigingen die ze ontving. Het voelde voor haar als een warm bad van liefde en begrip vanuit alle hoeken van het land.

Fans lieten haar weten hoezeer ze haar gemist hadden en hoe blij ze waren dat ze weer terug was. De sociale media stroomden over met berichten vol lof en positiviteit. De zangeres zelf was dankbaar en ontroerd door de enorme steun die ze mocht ontvangen.

De zangeres stond vrijdagavond na zes jaar opnieuw op het podium. Het optreden van Linda was een groot succes. Het Sportpaleis barstte uit zijn voegen van de energie en positieve vibes. Het publiek liet luidkeels van zich horen bij het zien van Linda.

De emotionele comeback van Linda heeft ongetwijfeld diepe indruk gemaakt op velen. "Wat goed dat Linda weer terug is", klinkt het bij veel fans. "We hebben haar enorm gemist."

"Ook zo leuk dat 'Milk Inc' terug is. Het was vrijdagavond een memorabel moment in de Belgische muziekgeschiedenis!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.