Linda Mertens wacht opnieuw moeilijke momenten na overlijden van haar dochtertje
PMN
Linda Mertens wacht opnieuw moeilijke momenten na overlijden van haar dochtertje
Foto: VRTNWS

Linda Mertens staat er weer. Samen met Regi verkocht ze in een mum van tijd vier keer het Sportpaleis uit. Er wordt nu gezocht naar een datum voor een vijfde show.

Het verlies van een kind is één van de meest hartverscheurende gebeurtenissen die een ouder kan meemaken.

Zes jaar geleden moest Linda Mertens afscheid nemen van haar dochtertje Lio, op dat moment slechts 2,5 jaar oud. Het kleine meisje verloor de strijd tegen kanker en liet een diepe leegte achter in het hart van haar moeder.

Nu, zes jaar later, staat Linda voor nieuwe uitdagingen en moeilijke momenten. In een openhartig interview met het magazine Nina deelt ze haar gevoelens rondom speciale dagen.
(Lees verder onder de foto)

"Moederdag, Sinterklaas, kerst, mijn eigen verjaardag: die dagen mogen voorbijvliegen", luidt het bij Linda. "Die dagen hebben geen betekenis meer."

Voor Linda zijn deze dagen aangrijpende herinneringen aan haar verloren dochtertje.

Ondanks de tijd die is verstreken, blijft het verdriet en de pijn nog steeds voelbaar. Linda heeft echter opmerkelijk genoeg geen moeite om andere kleine kinderen te zien. Voor haar doet dit geen pijn.

Ondanks de pijn die Linda voelt, heeft ze geleerd om te genieten van de mooie momenten in het leven.

Ze koestert de herinneringen aan haar dochtertje en vindt troost in de gedachte dat Lio altijd in haar hart zal voortleven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.