Lisa 'LEEZ' Van Rossem heeft belangrijk nieuws dat broer Metejoor zal willen horen
COS
Lisa 'LEEZ' Van Rossem heeft belangrijk nieuws dat broer Metejoor zal willen horen
Foto: VTM

Lisa Van Rossem zagen we de afgelopen jaren achter en naast haar broer Joris zingen. Metejoors zus gaat nu solo als LEEZ.

Lisa Van Rossem, ofwel LEEZ, bracht haar single 'Who Will Be There' deze maand twee keer bij 'Tien Om Te Zien'. Een mooi duwtje in de rug voor Lisa die de afgelopen jaren vooral bekend stond als de achtergrondzangeres van haar broer.

Als Metejoor staat Joris Van Rossem al vijf jaar op het podium. Hij kon zijn zus dus wat wijze raad meegeven. "Het enige wat hij gezegd heeft, is: 'Doe maar normaal. En niet te veel stressen. Je moet vooral genieten van elk moment.' Al is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan", zegt Lisa in Story.

"Vijf jaar geleden was mijn broer ook heel zenuwachtig, dus laat mij dat nu ook maar even zijn. Joris is vooral heel trots op mij en steunt me enorm. hij gunt me alle succes. Maar hij zal ook kritisch zijn als dat nodig is", weet Lisa wel zeker.

'Blijf alsjeblieft bij ons'

Metejoor vindt het geweldig om te zien dat Lisa nu ook solo is begonnen en is apetrots. "Ik ben ook heel blij dat ze nog steeds met ons meezingt. Dat ze niet binnenkort weggaat, hoop ik dan. Lisa, blijf alsjeblieft bij ons", zei Joris onlangs bij 'VTM Nieuws'.

Op die smeekbede heeft Lisa nu een antwoord. "Joris is nog niet meteen van me af. Ik werk wel aan nieuwe nummers en het zou de max zijn om mijn eigen shows te spelen, maar daar is het nog veel te vroeg voor", zegt ze in Story.

"Joris en ik hebben elkaar trouwens ooit beloofd dat we elkaar altijd zullen meenemen, vandaar dat we ook dezelfde manager hebben. Die zorgt ervoor dat we elkaar naar een hoger niveau tillen", aldus LEEZ.

Meer nieuws

Meer nieuws

.