Margriet Hermans laat zich bijzonder scherp uit: "Verzuurde artiesten"
COS
Margriet Hermans laat zich bijzonder scherp uit: "Verzuurde artiesten"
Foto: VTM

Komende vrijdag wordt de muzikale zomer door VTM afgesloten met de laatste aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Het belooft een feestje te worden met onder meer K3, CAMILLE, Bart Kaëll en Margriet Hermans.

Na haar succesvolle passage bij 'Liefde Voor Muziek' en haar 'Zomerhit'-overwinning van vorig jaar staat Margriet Hermans helemaal terug op de kaart als zangeres. Ze mocht dan ook niet ontbreken om er tijdens de laatste 'Tien Om Te Zien'-aflevering mee een spetterend feest van te maken.

Margriet stond in Westende tussen generatiegenoten als Hugo en Bart Kaëll, maar er waren voornamelijk jonge artiesten van de partij. CAMILLE en Pommelien Thijs waren er uiteraard bij, maar ook Pauline, Francisco en de meisjes van K3. Margriet merkt het generatieverschil wel tussen de jonge en oudere artiesten.

"Zij die uit de '#LikeMe'-stal komen hebben onderling een klik. Ik zal ze aanmoedigen in wat ze doen, maar ik merk dat ze van een andere generatie zijn. Zij zijn meer in groep bekend geraakt, in mijn tijd was het veel individualistischer", zegt Margriet in Het Laatste Nieuws.

"Toch herinner ik me toffe zomers met Clouseau, Bart Kaëll, Willy Sommers, Def Dames Dope… We gunnen nog steeds elkaar het geluk, al zijn er altijd verzuurde artiesten die nooit genoeg hebben en alleen met zichzelf bezig zijn. Sommigen klagen dat ze niet op tv mogen komen of dat ze niet zijn uitgenodigd voor 'Tien Om Te Zien' of 'Zomerhit'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.