Marthe De Pillecyn merkt enorm verschil bij K3: "Nog geen seconde sinds Julia er is"
COS
Marthe De Pillecyn merkt enorm verschil bij K3: "Nog geen seconde sinds Julia er is"
Foto: Instagram @juliaboschman_

De meisjes van K3 zijn net een beetje bekomen van hun Vleugels-tour, maar hebben deze zomer alweer een volle agenda. Ook in het najaar zullen ze niet stilzitten.

Na de Vleugels-tour stonden de meisjes van K3 deze zomer al op verschillende podia. Er was ook de eerste 'K3 Live Late Night'-show in Middelkerke. In augustus volgt er nog een tweede show, vooral gericht op de iets oudere fans.

In het najaar volgt er wellicht een nieuw K3-album en starten de voorbereidingen voor de K3-musical 'De 3 Biggetjes', die in februari 2024 in première gaat in Gent. Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zullen amper tijd hebben om op adem te komen.

Maar hoe vaak per week is K3 nu eigenlijk in beweging? "Veel hangt af van onze planning, natuurlijk. In tijden met tv-opnames, zoals die voor 'K3 Rollerdisco' in het verleden, hebben we het gevoel dat we nauwelijks aan beweging toekomen", zegt Marthe in 'Hup!'.

"Maar die periode ligt al even achter ons. Laat ons zeggen dat we, sinds Julia er is, nog geen seconde hebben stilgezeten. We vliegen van repetities voor videoclips naar opnames en shows", aldus het zwartharige K3'tje.

Meer nieuws

Meer nieuws

.