Massaal veel reacties op superschattige beelden van Pommelien Thijs: "Zalig!"
LHX
Massaal veel reacties op superschattige beelden van Pommelien Thijs: "Zalig!"
Foto: Photonews

Pommelien Thijs is een van de BV's die te zien zijn in 'De expeditie: Groenland'. Dat programma is al al een tijdje op Streamz te zien, maar wordt sinds deze week ook uitgezonden op Play4.

In 'De expeditie: Groenland ondernemen Pommelien Thijs, Tine Embrechts, Joris Hessels, Viktor Verhulst, Sven Mary, Lynn Van Royen, Jinnih Beels en Average Rob een uitdagende tocht over 'The Arctic Circle Trail'.

In totaal leggen ze 164 kilometer af, elk met een loodzware slee en in temperaturen tot min 35 graden. Ze krijgen het mentaal en fysiek enorm hard te verduren en worden geconfronteerd met hun limieten.

Daarnaast beleven ze uiteraard ook prachtige momenten samen. Eén van die momenten deelt Pommelien op Instagram.

Op enkele beelden zien we haar knuffelen met husky-puppy's. Ze zijn ontzettend schattig en Pommelien is duidelijk helemaal in haar element.

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Pommelien Thijs (@pommelienthijs)

"Ik mocht niet zeggen van de productie dat dit mijn favoriete moment was omdat dit na de aankomst was. Dit was dus niet mijn favoriete moment...", grapt ze.

Haar volgers zijn helemaal vertederd door de beelden. Er komen honderden reacties op.

"Zo schattig!", wordt er geschreven. "Zalig!" "Oké, ik ga dan naar Groenland." "Oh, kan het nog schattiger? Daar word je toch instant gelukkig van, hé!"

Haar fans drukken ook hun bewondering uit voor Pommeliens prestatie. "Bakken respect voor jullie dat jullie die uitdaging aangaan!", klinkt het. "Wat een prachtige serie, en Pommelien, wat een positieve energie straal jij uit! Een voorbeeld!"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.