Meisjes van K3 hebben groot nieuws te melden
PMN
Meisjes van K3 hebben groot nieuws te melden
Foto: VTM

De meisjes maken iedereen nieuwsgierig. Ze hebben groot nieuws te melden. Nieuws waar Hanne, Marthe en Julia best wel trots op zijn.

De meiden van K3 hebben opnieuw groots nieuws te melden. Hanne, Marthe en Julia zijn vol trots over hun nieuwste project, namelijk de lancering van hun gloednieuwe kledingcollectie bij JBC.

Deze samenwerking is al de vijfde keer dat de meisjes van K3 een kledinglijn uitbrengen, en het belooft opnieuw een groot succes te worden.
(Lees verder onder de foto)

K3 Zomerhit 2023
WVDS

Deze keer hebben Hanne, Marthe en Julia ervoor gekozen om zich te focussen op de jonge fans van K3. De nieuwe kledingcollectie is namelijk alleen beschikbaar voor kinderen.

Marthe legt in een interview met Het Laatste Nieuws enthousiast uit dat de outfits de kids zo schattig staan en dat de collectie echt mega mooi is. Het is een ware traktatie voor de jonge fans om zich te kunnen kleden als hun idolen.

De nieuwe kledingcollectie van K3 bij JBC is vanaf nu verkrijgbaar. Dus, alle jonge fans van het muzikale trio, zorg ervoor dat je deze kans niet mist en ga snel naar de dichtstbijzijnde JBC-winkel of surf naar hun website om de unieke K3-outfits te bemachtigen.

Met deze trendy kleding kunnen de fans van K3 straks dansend en zingend de winter ingaan!

Meer nieuws

Meer nieuws

.