Metejoor deelt erg triest detail over zijn relatiebreuk met Britt
LHX
Metejoor deelt erg triest detail over zijn relatiebreuk met Britt

In de podcast 'Achter de schermen' zijn elke aflevering twee mediafiguren te gast. Deze week zijn dat Metejoor en Fien Germijns.

Tijdens het interview vertelt Metejoor dat hij tijdens de opnames van zijn album het nummer 'Eigen schuld' in amper twee takes heeft opgenomen, omdat het te emotioneel voor hem was. 

Dat is goed te begrijpen: zijn relatie met Britt was nog niet lang afgesprongen en hij had veel verdriet op dat moment. "Ik lach er nu mee, maar dat was ook echt zo", benadrukt hij.

"Ik heb op voorhand gezegd dat ik het niet te veel wilde inzingen, omdat het écht moest zijn. Stel dat het niet helemaal top was gezongen, dan had ik het nog zo gewild."

Op het einde van het nummer is er zelfs een moment waarop je zijn stem hoort breken. "Dat is effectief zo", onthult hij.

Zijn studio kijkt uit op zijn tuin, en tijdens het zingen zag hij zijn robotmaaier voorbijkomen. Dat bracht een confronterende herinnering naar boven. 

"Ik was heel emotioneel en begon echt te huilen", vertelt hij. "Toen dacht ik: wij stonden hier in de tuin en dat robotje stond tegen ons te rijden terwijl wij aan het kussen waren. Dat was plots een prachtig beeld. Toen brak ik helemaal."

Meer nieuws

Meer nieuws

.