Natalia blaast iedereen omver en krijgt van iedereen hetzelfde te horen: "Echt de beste zangeres van bij ons"
COS
Natalia blaast iedereen omver en krijgt van iedereen hetzelfde te horen: "Echt de beste zangeres van bij ons"
Foto: VTM

Na 'Zomerhit' op VRT 1 maakt VTM er nu ook een muzikale zomer van met een nieuwe reeks van 'Tien Om Te Zien'. De line-up was bij de eerste uitzending niet de minste.

Regi, Pommelien, Maksim, Camillle, Christoff... ze zetten de zeedijk van Westende op stelten in 'Tien Om Te Zien'. Metejoor en Hannah Mae mochten de show openen, maar het was Natalia die het feestje daarna helemaal deed losbarsten met haar nieuwste nummer 'Mom's Day Off'.

Kijkers zijn vol lof over de Kempense zangeres. "Heel leuke song! Moeilijk om stil te blijven zitten. Meer van dit, Natalia", klinkt het op Facebook. "Eén van de beste zangeressen die we hebben. Top Natalia!", reageert nog een fan. "Topzangeres, die Natalia. Altijd leuk haar aan het werk te zien!"

"Het was zeker en vast live gezongen, nog altijd fan. Reeds 20 jaar de beste live artieste die we hebben in Vlaanderen", lezen we nog. "Wat een energie" en "Wat een powermadam!" reageren kijkers nog. "Prachtig weer, wat een zangeres!", klinkt het nog enthousiast. "De beste zangeres van België!"

"Absoluut een topzangeres en volgens mijn bescheiden mening de beste ooit, heb ze laatst gezien in de Stadsschouwburg in Antwerpen en ze was abnormaal goed!", zegt nog een fan. "Natalia is toch next level hoor, echt de beste zangeres van bij ons. Leuke act, Miss Soul Queen", reageert iemand anders.

"Nog altijd een fantastische stem, maar alsjeblieft, ontsla hem"

"Juist Tina Turner", stelt iemand vast. "Was ook mijn eerste gedachte. Wat een energie!", reageert een fan. "Tina Turner achterna, en het gaat haar nog lukken ook", merkt een andere fan op. "De Vlaamse Tina Turner, topzangeres", besluit nog iemand.

Dat Natalia een topzangeres is, daar bestaat geen twijfel over. Toch uiten sommige kijkers kritiek over het liedje. "Topstem zeker weten, maar het nummer is niet mijn ding", zegt iemand. "Sorry geen fan van het liedje", klinkt het nog. Ook de styling kan beter. "Nog altijd een fantastische stem, maar alsjeblieft, ontsla die stylist!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.