Natalia doet monden openvallen met enorme verrassing
LHX
Natalia doet monden openvallen met enorme verrassing
Foto: Play4

Al twintig jaar staat Natalia op het podium. Dat viert ze dit weekend met enkele concerten in de Lotto Arena.

Het eerste concert van Natalia in de Lotto Arena was alvast onvergetelijk. Op een gegeven moment werd het wel heel persoonlijk.

Ze toonde het publiek namelijk enkele beelden met haar verloofde Frederik en hun kinderen Bobbi-Loua en Apollo. Daarna deed ze iets wat niemand zag aankomen.

Ze riep Frederik bij haar op het podium voor haar single 'Rock You Like Nobody'. Het duurde even voor hij er was, want naar eigen zeggen was hij helemaal niet op de hoogte van het plannetje. 

Vijf jaar geleden, toen Natalia Frederik op het podium een lapdance gaf, was het wél afgesproken. Nu dus niet. "Ik hoorde haar verwijzen naar vijf jaar geleden en vragen of mijnheer Binst misschien niet opnieuw op het podium durfde te komen", zegt Frederik tegen Het Nieuwsblad.

(Lees verder onder de post.)

"Ik kon dus niet veel anders dan naar voor te lopen." Het werd een bijzonder emotioneel moment. Bij het zien van de foto's van zijn kinderen hield hij het niet droog.

Het was duidelijk dat hij zichzelf op het podium niet echt een houding wist te geven. Uiteindelijk haalde hij zijn gsm dan maar uit zijn zak en nam een selfie terwijl Natalia aan het zingen was. 

"Ik blijf normaal op de achtergrond en het is ook zo'n rustig nummer. Dus ik dacht: ik neem een selfie. Voor hetzelfde geld is het de laatste keer dat Natalia hier staat", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.