Natalia houdt het niet droog na wat haar overkomt
LHX
Natalia houdt het niet droog na wat haar overkomt
Foto: Play4

Donderdagavond was Natalia te gast in 'Vrede op Aarde'. Sven De Leijer had een ongelofelijke verrassing voorbereid voor haar.

Op het einde van de aflevering van 'Vrede op Aarde' toont Sven De Leijer een bijzonder filmpje. "Afgelopen zomer hebben we eens getest hoe populair Natalia is wanneer ze als onbekende zangeres vermomd optreedt in Leuven", begint hij.

Met een pruik en een zonnebril op brengt Natalia 'Nothing Compares 2U' van Prince. Algauw staat er een hele troep mensen rond haar.

Aan het einde van het lied krijgt ze een groot applaus en onthult Sven voor het hele publiek dat ze eigenlijk Natalia is. Maar daar stopt het niet. Natalia denkt dat zij de verrassing is voor het publiek, maar wat ze niet weet, is dat het publiek nog een veel grotere verrassing heeft voor haar.

(Lees verder onder de post.)

Wanneer ze vervolgens 'I've Only Begun To Fight' inzet, zingt het hele publiek plots mee. Het blijkt een 150-koppig koor te zijn. Natalia weet niet wat haar overkomt.

Achteraf in de studio heeft ze tranen in de ogen, zo ontroerd is ze. "Dat was echt ongelofelijk", reageert ze.

"Dat al die mensen dat hebben gedaan... Dat is een heel klein iets dat toch heel groot is. Dat voelt toch zo aan. Ongelofelijk merci, ik heb er geen woorden voor."

Meer nieuws

Meer nieuws

.