Niels Destadsbader enorm aangegrepen door ex-vriendin: "Beginnen blèten, niet normaal"
COS
Niels Destadsbader enorm aangegrepen door ex-vriendin: "Beginnen blèten, niet normaal"
Foto: VRT MAX

Niels Destadsbader is sinds een tijdje terug vrijgezel. Hij was zo'n zeven jaar lang samen met Julie.

Niels Destadsbader heeft een paar langdurige relaties achter de rug. Verrassend genoeg heeft hij met zijn ex-vriendinnen nog steeds een goede relatie. "Ik ben ervan overtuigd dat iemand even belangrijk kan blijven in je leven, weliswaar onder een andere noemer", zegt Niels in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'.

"Als je samen bepaalde dingen hebt meegemaakt die een deel zijn geworden van je persoonlijkheid of je partner heeft zoveel gedaan voor je dat je staat waar je nu staat, dan vind ik het heel normaal en heel natuurlijk aanvoelen dat die persoon een belangrijk onderdeel van je leven blijft", legt Niels uit. Dat is ook het geval bij Nele.

Niels en Nele waren zes jaar samen, waarvan ze vijf jaar samenwoonden. "Nele is op een bepaald moment vertrokken omdat ze dromen had. Zij wilde kinderen en ik was daar nog niet klaar voor. Ik was heel hard bezig met mijn job", vertelt Niels eerlijk over de breuk.

1 op een miljoen

"Dan zijn die kinderen er gekomen. En bij de geboorte van haar tweede kindje, bij Drée, heeft ze samen met haar nieuwe vriend Bowie - die een supertoffe gast is - aan mij gevraagd om peter te worden van hun kind. Ik vond dat zo'n mooi moment, omdat dat eigenlijk aangeeft: wij gunnen elkaars geluk zo hard."

De manier waarop Nele de vraag stelde was erg bijzonder. "Nele staat erom bekend dat ze op café altijd zingt, maar ze kan niet zingen. Ze zingt zo slecht dat het heel goed wordt. Ze zei tegen mij: 'Ik heb een liedje moeten maken voor mijn werk, wil jij eens luisteren?' Ik had niets door", zegt Niels.

"Ik zet die koptelefoon op en ze had dus een eigen tekst geschreven op '1 op een miljoen'. Het ging over het feit: 'We zijn ooit gestart als... dat is helemaal anders geslopen. We zouden ons geen betere peter kunnen inbeelden dan jou.' Beginnen blèten natuurlijk, niet normaal. Dat was zo'n intens moment."

Meer nieuws

Meer nieuws

.