"Oh nee!": Meisjes van K3 bezorgen Zita Wauters het schaamrood op de wangen
COS
"Oh nee!": Meisjes van K3 bezorgen Zita Wauters het schaamrood op de wangen
Foto: Instagram @zitawauters

Een 'Zomerhit'-nominatie zat er ook dit jaar niet in voor de meisjes van K3. Hanne, Marthe en Julia werden wel uitgenodigd om op te treden.

Marthe De Pillecyn, Julia Boschman en Hanne Verbruggen werden deze maand met open armen ontvangen in Blankenberge. De meisjes van K3 kregen van de VRT de vraag om het dé zomerhit van 1999 nog eens te zingen: 'Heyah Mama'.

Achter de schermen liepen de meisjes Zita Wauters tegen het lijf. Zij was deze zomer aan de slag voor 'Zomerhit'. De 18-jarige Zita verzorgde de online content van 'Zomerhit'. Een bijzonder leuke vakantiejob voor Zita, die in juni het secundair onderwijs afrondde.

Zita maakte een cameo in de recentste 'K3 Vlogt' op VTM GO. "Vanwaar kunnen de mensen jou kennen?", vraagt Hanne. "Ik was vroeger het meisje met het K3-kleedje aan", verklapt Zita. "Met mijn twee vlechtjes, zo mega braaf."

"En dat gaan jullie hier zien", zegt Marthe wijzend naar het scherm. "Oh nee! Nee!", roept Zita met het schaamrood op de wangen. Maar de foto verschijnt wel degelijk. "Eigenlijk moeten we je nu het nieuwe jurkje ook eens laten aandoen", stelt Hanne voor. 

Bekijk het fragment hier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.