Regi en Kristel doen wel héél intieme onthulling
LHX
Regi en Kristel doen wel héél intieme onthulling
Foto: Instagram@realregi

In 'Regi gaat trouwen' kan je elke dinsdag zien hoe Regi en zijn verloofde Kristel hun droomhuwelijk voorbereiden. Daarbij komen er heel wat details over hun relatie aan het licht.

Deze week is te zien hoe Kristel op vrijgezellenweekend gaat. Haar vriendinnen hebben voor entertainment gezorgd: Kristel moet enkele persoonlijke vragen beantwoorden, om dan te zien of haar verloofde hetzelfde geantwoord heeft.

Eén van de vragen is 'Wat is het gênantste dat jullie al samen gedaan hebben?' Kristels antwoord daarop is wel héél opvallend.

Ze vertelt dat zij en Regi een keer gingen fietsen, maar dat Kristel een probleem had met haar broekje. Dat begon na een tijd te schuren en het begon pijn te doen.

"Eigenlijk moet je je dan insmeren met een soort vaseline", vertelt ze. "Ik had dat niet gedaan, maar er zijn andere soorten vaseline. Ik zei tegen Regi: 'Er is maar één manier waarop je dat kan moisturisen.' Toen is hij met mij de bosjes in gegaan en heeft hij dat gemoisturised met zijn sperm." 

Of Regi hetzelfde antwoord heeft gegeven als Kristel? Helemaal niet, zo blijkt. "Een docusoap filmen waar ik de verliefde slof speel", is volgens hem hun gênantste moment. Oeps...

Meer nieuws

Meer nieuws

.