Sandy Tura velt oordeel: “Valt mijn vader zwaar”
PMN
Sandy Tura velt oordeel: “Valt mijn vader zwaar”
Foto: Photo News

Will Tura maakte bekend dat hij alzheimer heeft. De ziekte zit bij hem nog in een beginstadium. Volgende maand komen een pak artiesten samen in het Sportpaleis voor een indrukwekkend eerbetoon aan hem.

Will Tura heeft recentelijk bekendgemaakt dat hij lijdt aan de ziekte van Alzheimer.

Gelukkig bevindt de ziekte zich nog in een beginstadium. Om de 83-jarige zanger te eren en zijn indrukwekkende carrière te vieren, zullen volgende maand een groot aantal artiesten samenkomen in het Sportpaleis.

Dit evenement belooft een onvergetelijk eerbetoon te worden aan de man die de harten van vele Belgen heeft veroverd met zijn muziek. En Will Tura zelf zal hier ook aanwezig zijn, ondanks de moeilijke situatie waarin hij zich bevindt.
(Lees verder onder de foto)

De aankondiging van Will Tura's diagnose heeft veel emoties veroorzaakt bij zijn familie en fans.

Zijn dochter, Sandy, heeft haar zorgen geuit over het feit dat haar vader na meer dan zestig jaar moet stoppen met zingen. "Het valt mijn vader zwaar", vertelt ze in een interview met het tijdschrift Dag Allemaal.

"Hij heeft altijd op het podium gestaan sinds zijn zestiende, elk weekend opnieuw."
(Lees verder onder de foto)

Het besef dat Will Tura gedwongen zal zijn om een einde te maken aan zijn zangcarrière is ongetwijfeld een zware last voor de geliefde zanger.

Hij heeft generaties lang mensen geraakt met zijn muziek en zijn stem zal zeker gemist worden in de Vlaamse muziekindustrie.

Het eerbetoon in het Sportpaleis zal een emotionele en onvergetelijke gebeurtenis zijn, waarbij artiesten van verschillende generaties samenkomen om hulde te brengen aan deze legendarische zanger.

Het zal niet alleen dienen als een eerbetoon aan Will Tura, maar als een viering van zijn muzikale erfenis die voor altijd zal voortleven in de harten van zijn fans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.