Sandy waarschuwt fans van Will Tura: “Is niet goed voor hem”
PMN
Sandy waarschuwt fans van Will Tura: “Is niet goed voor hem”
Foto: Photo News

Sandy Blanckaert is de dochter van Will Tura. Haar vader kondigde eerder aan dat hij alzheimer heeft. De ziekte zit bij hem nog in een beginnende fase.

Sandy Blanckaert, de dochter van Will Tura, staat voor een moeilijke periode in het leven van haar vader. Eerder kondigde Will aan dat hij lijdt aan de ziekte van Alzheimer, maar gelukkig bevindt deze slopende aandoening zich nog in een beginstadium.

Ondanks deze uitdagingen blijft de steun en liefde binnen de familie sterk, zoals blijkt uit een gesprek met Sandy in Dag Allemaal.

Om haar vader de erkenning te geven die hij verdient, zullen verschillende artiesten eind volgende maand een eerbetoon brengen aan Will Tura door zijn nummers in het Sportpaleis te zingen.
(Lees verder onder de foto)

Hierbij zal Will zelf ook aanwezig zijn en dit draagt ongetwijfeld bij aan de betekenis en kracht van het evenement.

Met de aankomende show rijst ook de vraag of Will zelf ook een nummer zal zingen. Sandy, die haar vaders gezondheid nauwlettend in de gaten houdt, is echter duidelijk over haar standpunt.

Ze benadrukt dat speculeren over dit onderwerp stress veroorzaakt, wat schadelijk kan zijn voor iemand met Alzheimer. "Ik wil niemand hoop geven."

"In principe is het niet voorzien dat hij iets gaat zingen, maar ik ga hem natuurlijk niet tegenhouden", merkt Sandy op.
(Lees verder onder de foto)

De moedige manier waarop Sandy omgaat met de situatie is bewonderenswaardig. Ze zet de gezondheid en het welzijn van haar vader voorop, terwijl ze tegelijkertijd zijn passie voor muziek respecteert.

Dit getuigt van een zorgzame en liefdevolle dochter die begrijpt wat haar vader nodig heeft tijdens deze uitdagende periode in zijn leven.

Laten we samen genieten van dit evenement en Will Tura de waardering geven die hij verdient.

Meer nieuws

Meer nieuws

.