Stevige uithaal naar Regi door BV: “De waarheid mag gezegd worden”
PMN
Stevige uithaal naar Regi door BV: “De waarheid mag gezegd worden”
Foto: Medialaan

Regi staat even in het oog van de storm. Een BV haalt stevig naar hem uit. Volgens verzwijgt Regi de waarheid.

Regi zagen we afgelopen week in ‘James:De Musical’. Hij vertelde daar onder meer over de start van zijn carrière. De DJ zei echter niets over An Vervoort. Dat was de eerste zangeres van Milk Inc. Ze kwam om het leven door een overdosis.

Volgens Pat Krimson zijn er nog wel meer dingen die Regi niet gezegd heeft in het programma. “Over de start van zijn carrière is hij redelijk wat anekdotes vergeten”, steekt Pat van wal op zijn Facebook.

“Uw vader heeft een cassette voor mij afgegeven in Het Vormingscentrum in Hasselt (Vizo) aan mijn papa. Als labelmabager van Dance Opera heb ik toen een afspraak gemaakt met U, Filip en uwe papa”, verduidelijkt Pat.

“Ik hoorde dadelijk dat er veel talent in de demo zat. Daarna heb je uw contract bij Antler in Aarschot getekend en uw eerste platen gereleased op ons Dance-Opera label. Eerst was er K-Lab en daarna La Vache. Dit is de echte geschiedenis!”

"Ah ja, was de grote doorbraak ook niet samen op het podium met Anneke Vervoort? Dat is hij ook vergeten.”

Pat benadrukt ook nog dat er geen vete is tussen hem en Regi. “Maar de waarheid mag gezegd worden. Credits aan wie ze toebehoren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.