Viktor Verhulst kondigt volgende stap in carrière aan: “Voor de eerste keer”
WVDS
Viktor Verhulst kondigt volgende stap in carrière aan: “Voor de eerste keer”
Foto: Play4

Viktor Verhulst, de zoon van Gert Verhulst, schrijft mee aan de scenario’s voor Samson en Marie, maar gaat ook zijn eigen weg met zijn dj-sets.

In mei van dit jaar tekende hij een contract bij het label van Dimitri Vegas. Hij heeft deze zomer gedraaid van Tomorrowland in Boom tot in de club Ushuaïa op Ibiza. En dat bevalt hem heel goed.

In Viktor op GoPlay kan je Viktor Verhulst al volgen achter de schermen. Zo zagen we hem al langskomen bij zijn vader en James Cooke voor de zomerrevue, maar ook al draaien op een Nederlands festival.

Viktor zet nieuwe stap en gaat debuutnummer testen

Hij wil resoluut gaan voor een muzikale carrière en komt ook met eigen werk. Dat zit eraan te komen, laat de immens populaire Viktor nu weten op Instagram.

“Will test my debut song for the first time during my set tonight” of “Ik zal mijn debuutnummer voor de eerste keer uittesten tijdens mijn set deze avond,” laat hij aan zijn fans weten. Daarna laat hij een stukje horen uit het nummer. Maar zoals hij zegt, is het nog work in progress. Benieuwd wat we nog te horen zullen krijgen van Viktor.

Schermafbeelding 2024-10-12 170235 (1).jpg
Schermafbeelding 2024-10-12 170255 (1).jpg

Meer nieuws

Meer nieuws

.