Dit wordt de mooiste dag van de week: Temperaturen tot 23 graden
LHX
Dit wordt de mooiste dag van de week: Temperaturen tot 23 graden
Foto: foto: Pixabay (archieffoto)

Vandaag is het fris voor de tijd van het jaar, maar daar komt volgende week verandering in. Dan krijgen we enkele warme dagen.

Vandaag start zonnig met hoge wolkensluiers en in het noorden soms wat lagere wolkenvelden, meldt het KMI. Later op de dag wisselen opklaringen en wolken elkaar af, met in het noorden eventueel een zeer plaatselijk buitje.

We halen maxima tot slechts 12 graden, wat fris is voor de tijd van het jaar. 's Nachts verschijnen er veel wolken, die op maandag voor een minder aangename dag zorgen.

Het wordt namelijk gedeeltelijk tot zwaarbewolkt vanuit het westen. Er kunnen buien vallen, eventueel met een donderslag erbij. Het wordt wel een stuk zachter: tot 18 graden.

Ook dinsdag blijven de temperaturen hoog, met maxima tussen 15 en 19 graden. De dag begint grijs, maar nadien komen er opklaringen en wordt het vrij zonnig.

De mooiste dag is woensdag. Dan wordt het droog met brede opklaringen. De temperaturen kunnen oplopen tot maar liefst 23 graden. Van donderdag tot zaterdag komen er echter waarschijnlijk weer regenzones naar ons land, maar die voorspelling is voorlopig nog onzeker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.