Kat Kerkhofs krijgt het plots moeilijk in 'Over de oceaan': "Eerste keer dat de kijker me zo zal zien"
LHX
Kat Kerkhofs krijgt het plots moeilijk in 'Over de oceaan': "Eerste keer dat de kijker me zo zal zien"
Foto: Photonews

Kat Kerkhofs is een van de zes bekende Vlamingen die in 'Over de oceaan' de Atlantische Oceaan oversteken. Het was voor haar een heftige ervaring met ups en downs.

De eerste dagen op de boot waren voor Kat Kerkhofs niet gemakkelijk. Ze keek voortdurend naar foto's van haar gezin en was aan het aftellen naar het einde van de oversteek.

Gelukkig slaagde ze er na een tijd in om dat los te laten en begon ze meer in het moment te leven. "Toen ontdekte ik het speelse kind weer in mezelf, omdat de verantwoordelijkheden als mama even wegvielen", vertelt ze aan TV-Familie.

Dat speelse gevoel herinnerde haar onverwacht aan haar papa, die overleed toen ze zestien was. "Ik dacht dat ik het verlies van mijn papa wel verwerkt had, maar op die boot kwam het gemis ineens weer naar boven." Gelukkig kon ze er goed over praten met haar medereizigers.

Ze weet dat er in de reeks dan ook heel wat emotionele momenten zullen zitten. "Het is de eerste keer dat de kijker me zo kwetsbaar zal zien", klinkt het. "Dat voelt dus wel eng."

Meer nieuws

Meer nieuws

.