Vreselijk voor Koen Wauters tijdens 'Liefde Voor Muziek': "Niet zoveel van genoten"
LHX
Vreselijk voor Koen Wauters tijdens 'Liefde Voor Muziek': "Niet zoveel van genoten"
Foto: VTM

Deze week draait in 'Liefde Voor Muziek' alles rond de muziek van Clouseau. Ze worden door de andere artiesten getrakteerd op indrukwekkende covers van hun hits.

Het is de tweede keer dat Clouseau deelneemt aan 'Liefde Voor Muziek'. Ze waren ook al te gast in het derde seizoen, samen met onder andere Natalia, Bart Peeters en Gers Pardoel.

Ook dat seizoen was een enorm succes, maar aan Het Laatste Nieuws vertelt Koen Wauters dat hij op dat moment niet bepaald in goeie doen was. De zoon van zijn beste vriend was toen namelijk net gestorven in een auto-ongeluk.

Hij herinnert zich het moment waarop zijn vriend hem het nieuws vertelde nog goed. "Dan stopt de wereld echt wel met draaien", zegt hij. Toen hij aankwam op Mallorca voor de opnames, was hij stikkapot en had hij amper geslapen.

"Ik had direct iets van: nee, ik wil hier eigenlijk niet zijn. Het was echt een moeilijke week", klinkt het. "Dat was moeilijk. Ik heb niet zoveel genoten van die keer." Gelukkig krijgt hij dit jaar een herkansing!

Meer nieuws

Meer nieuws

.