Zangeres Pauline Slangen binnenkort te zien in verrassend programma
LHX
Zangeres Pauline Slangen binnenkort te zien in verrassend programma
Foto: Photonews

Vanaf 24 mei kan je op VTM GO naar een gloednieuw programma kijken. In 'De strijd om goud' nemen enkele BV's het tegen elkaar op.

In 'De strijd om goud' strijden zangeres Pauline Slangen, actrice Jamie-Lee Six, acteur Malik Mohamed en content creators Gerben Tuerlinckx tegen elkaar in vijf verschillende sportdisciplines. Elk vertegenwoordigen ze één provincie.

Tijdens een intensieve training worden ze klaargestoomd door voormalige topatleten Robin De Vos (tafeltennis), Hans Van Alphen (verspringen), Frederik Van Lierde (triatlon), Filip Meirhaeghe (mountainbike) en Delfine Persoon (boksen). Aan het einde van elke aflevering gaan ze de strijd met elkaar aan.

In elke wedstrijd kunnen ze punten verdienen. Wie aan het einde van de reeks de hoogste score behaalt, wint. Het echte vuurwerk barst los in de 'final battle', waar een loodzware triatlon nog het verschil kan maken.

In de eerste aflevering zetten de vijf alles op alles in de boksarena. Hoe dat eruitziet? Daarvan krijg je hier alvast een idee:

Meer nieuws

Meer nieuws

.