Zieke Natalia komt met belangrijke update: “Zo gaat het nu met mij”
PMN
Zieke Natalia komt met belangrijke update: “Zo gaat het nu met mij”

Het gaat al enkele dagen niet zo goed met Natalia. De zangeres heeft zelf laten weten dat ze ziek is. Ze deelt nu een nieuwe update.

Afgelopen vrijdag stond Natalia op het podium van de Lotto Arena voor haar show '20 Years - Greatest Hits'. Het werd een wervelende show, maar toen al was Natalia ziek.

De aanwezige fans was het toen opgevallen dat de zangeres schor van stem was. Al snel werd duidelijk dat Natalia ziek was.

Ze sukkelt met een virale infectie. In een vorige update liet ze ook al weten antibiotica te moeten nemen.

Natalia geeft nu een nieuwe update. Het lijkt opnieuw wat beter te gaan met haar.

“Opnieuw boven water”, schrijft ze op haar Instagram. “Ben nog altijd aan het uitzieken maar kon het niet laten om nog een keertje terug te blikken op de voorbije Lotto Arena concerten”, schrijft ze.

Natalia heeft al bijzonder veel steunbetuigingen mogen ontvangen. “Ik wil alle aanwezigen van het laatste concert bedanken voor de steun en het begrip die ik heb mogen voelen vanwege mijn gezondheid”, klinkt het nog.

“Ik beloofde alles te geven en uit mijn lijf te trekken en heb dat kúnnen doen dankzij de warme bedding die jullie me gaven. Aan iedereen die is komen kijken in de Lotto, DANKUWEL voor jullie steun, of het nu 1 jaar of 20 jaar is.”

“Voor mezelf een mijlpaal die ik NOOIT zal vergeten. Ik kijk al uit naar mijn theatertour in het voorjaar van 2024 en hoop dat jullie nog lang van mijn muziek zullen kunnen genieten. Met een stemmeke in topvorm."

Meer nieuws

Meer nieuws

.