Zo ontzettend leuk! Meisjes van K3 staat bijzonder fijne reünie te wachten
COS
Zo ontzettend leuk! Meisjes van K3 staat bijzonder fijne reünie te wachten
Foto: VTM

Vrijdag is er bij VTM de tweede aflevering van 'Tien Om Te Zien'. Volgende week worden de derde, vierde en vijfde aflevering opgenomen in Westende.

Op maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 augustus fonkelen heel wat nieuwe topartiesten in de line-up van 'Tien Om Te Zien'. Presentatoren Laura Tesoro, Willy Sommers én Aaron Blommaert verlaten hun presentatieplekje bovendien even om zelf op te treden met hun nieuwste song.

Op maandag zijn het Laura en Aaron die hun singles brengen. Diezelfde staan ook op het podium: Loredana, Hugo, ​Bazart & Guusje, Cleymans & Van Geel, ​Regi feat. MAXINE, ​Sasha & Davy & De Romeo’s, ​Pommelien Thijs, Niels Destadsbader & Kenny B, ​DJ Licious, ​Natalia, ​The Dinky Toys, Bart Kaëll en ​Paradisio.

Dinsdag is Willy aan de beurt. Er is daarnaast ook een golf aan jong talent te zien met Pommelien Thijs, CAMILLE, ​Berre, Mentissa, Francisco, Lissa Lewis en Metejoor. Stan Van Samang, Bart Kaëll, Superdiesel en Garry Hagger zijn ook van de partij. Leopold 3 maakt een comeback en internationale toppers Flemming en Ruslana tekenen present.

Reünie voor K3

Op woensdag bouwen Bazart & Guusje, Stan Van Samang, Pommelien Thijs, Regi ft. MAXINE, Hugo, Francisco, Bart Kaëll en CAMILLE opnieuw een feestje in Westende. Gustaph, Margriet Hermans, Pauline, Clouseau, Isabelle A, Alvaro Soler, Def Dames Dope en K3 zullen ook te bewonderen zijn.

Voor de meisjes van K3 belooft het woensdag een bijzonder fijne reünie te worden. Def Dames Dope is namelijk de groep van Larissa en Axana Ceulemans. Axana was jarenlang de choreografe van K3. Ze werkte nog tot 2019 met de meisjes. Voor Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen zal het heel fijn zijn om bij te praten. 

Er staat Marthe nóg een reünie te wachten. In 2015 was Alvaro Soler namelijk een van de gastartiesten bij 'K3 zoekt K3'. Marthe zong toen samen met Alvaro het nummer 'El Mismo Sol'. Sindsdien hielden Marthe en Alvaro contact. Voor de coronapandemie nodigde hij haar uit voor een optreden. "Ik vind het heel fijn dat dat contact wel gebleven is", zei Marthe vorig jaar bij MNM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.