Harde kritiek op de Meilandjes: "Heel rare televisie"
LHX
Harde kritiek op de Meilandjes: "Heel rare televisie"
Foto: Play4

Momenteel is er een bijzonder seizoen van 'Chateau Meiland' bezig. In 'Chateau Meiland VIPS' ontvangen de Meilandjes bekende gezichten in hun pension Code Rosé.

Na heel wat seizoenen van 'Chateau Meiland' besloten de makers dat het tijd was voor iets nieuws. Met het bezoek van enkele BN'ers hopen ze een frisse wind in het programma te brengen.

Niet iedereen is er echter enthousiast over. Niet alleen de meningen van de kijkers zijn verdeeld, ook journalisten zijn kritisch. "Het glijdt af", vindt Jan Uriot, journalist van De Telegraaf.

Hij vindt de BN'ers die langskomen niet spraakmakend genoeg. Op 8 april is het de beurt aan Gordon en dat vindt hij veelbelovend, maar voor de rest kan het programma hem niet bekoren.

"Afgelopen maandag zagen we Erika tien minuten lang in een kroeg achter een drumstel zitten, als een kind van drie. Waar zitten we nou naar te kijken? Het is heel rare televisie."

Hij vindt dat alles meer gescript mag worden, zodat het wat meer gaat lijken op 'Fawlty Towers'. "Nu begint elke aflevering hetzelfde. Erika en Martien lopen de kamers binnen en zeggen: 'O, de verwarming staat niet aan.' Ik vind het helemaal niks."

Meer nieuws

Meer nieuws

.