Junior Planckaert moet dringend iets rechtzetten: "Verkeerd beeld van mij"
LHX
Junior Planckaert moet dringend iets rechtzetten: "Verkeerd beeld van mij"
Foto: VRT - Thomas Geuens

Wie naar 'Château Planckaert' kijkt, kan het niet ontkennen: de Planckaerts zijn best een luide familie. Behalve Junior Planckaert, hij blijft iets meer op de achtergrond.

Junior Planckaert lijkt de uitzondering te zijn in de familie Planckaert. Waar de rest stuk voor stuk flapuiten zijn, wikt en weegt hij zijn woorden iets meer.

Daardoor veronderstellen veel mensen dat alle aandacht niets voor hem is. Dat is een misvatting die hij uit de wereld wil helpen. "Veel mensen hebben een verkeerd beeld van mij. Ze denken dat ik niet graag in de schijnwerpers sta, omdat ik me in onze docureeks vaak op de achtergrond hou", zegt hij in Story.

"Maar als ik voor een publiek sta, word ik iemand helemaal anders", vervolgt hij. Dat is deze dagen ook te zien in 'De Planckaerts op de planken', de theatervoorstelling waarmee de familie momenteel door Vlaanderen trekt.

Daarin leeft Junior zich helemaal uit op de drums. "Ik amuseer me enorm", zegt hij erover. "De sfeer die er hangt, is zo verslavend, ik zou dat elke dag kunnen doen."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Francesco Planckaert (@planckaert_francesco)

Meer nieuws

Meer nieuws

.