Kijkers van 'Het huis' helemaal overdonderd door getuigenis van Riadh Bahri
LHX
Kijkers van 'Het huis' helemaal overdonderd door getuigenis van Riadh Bahri

Deze week is in 'Het huis' journaalanker Riadh Bahri te gast. Het is opnieuw een bijzonder emotionele aflevering.

Riadh Bahri praat niet gemakkelijk over details uit zijn jeugd, maar in 'Het huis' komen de kijkers heel wat te weten over hem. Zo heeft hij het onder meer over zijn vader, met wie hij een heel moeilijke relatie had.

Zijn vader was een erg autoritaire man die er niet voor terugschrok om zijn kinderen de grond in te boren. "Hij was verbaal heel sterk, dus je moest opletten wat je deed en hoe je de dingen zei om te vermijden dat die vulkaan zou uitbarsten", herinnert Riadh zich.

Toen Riadh amper 15 jaar was, zei zijn vader hem al klaar en duidelijk dat hij thuis niet meer welkom zou zijn als hij op mannen zou vallen. Na de scheiding van zijn ouders koos Riadh er dan ook voor om alle contact met hem te verbreken.

Ook over zijn zus Raoudha doet hij een emotionele getuigenis. Zij kreeg op veertienjarige leeftijd leukemie en overleed op haar achttiende. 

Ze was altijd Riadhs steun en toeverlaat geweest en haar dood heeft hem dan ook voor het leven getekend. Toch probeert hij de gebeurtenis zin te geven. "Zonder de dood van mijn zus zou ik een totaal ander mens geworden zijn", zegt hij.

Zijn pakkende onthullingen maken diepe indruk op de kijkers. "Respect", reageren die massaal op sociale media. "Heel moedig van jou om dit allemaal te vertellen."

Riadh raakt duidelijk een gevoelige snaar. "Wat een openhartig en ontroerend gesprek", klinkt het ook." "Schitterende aflevering." Zo oprecht en mooi." "Wat een fantastische kerel ben jij!"

"Zelfs met een overvolle rugzak en een heel moeilijk verleden ben je een prachtig, warm mens geworden, Riadh. Dat je nu gelukkig bent met je man is wat je verdient na de strijd die je hebt moeten leveren." 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av VRT 1 (@vrt1be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.