Kijkers van 'Zomeravonden' hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor Wim Lybaert
COS
Kijkers van 'Zomeravonden' hebben allemaal dezelfde opvallende boodschap voor Wim Lybaert
Foto: VRT

De VRT-kijker kon in augustus genieten van het zomerprogramma 'Zomeravonden'. In zijn moestuin ontving Wim bekende gasten en kookte hij een gerecht uit hun jeugd.

'Zomeravonden' zit er na zestien afleveringen op. Het programma was een groot succes. Wim Lybaert stond vier weken lang bovenaan de kijkcijferlijst. Op Instagram blikt Wim terug op een fijne zomer. "Een tv-programma maken doe je niet alleen! Daarom mijn hele grote dank aan de ganse ploeg van 'Zomeravonden'", zegt hij.

Wim bedankt Annelies (regisseur/eindredactie), Katrien (research/eindredactie), Tatjana (producer), Pieter-Jan (montage), cameramannen Anton, Frank, Axel, Sam en Olivier, Frederic (klank), productie-assistenten Majlis en Fien, Emilie (montage), Alexander (IT), schminksters Fien, Suzy en Nanou. "En Tom en Kato voor de morele steun en het vertrouwen. En niet te vergeten: Bob! (voor sfeer en gezelligheid)"

"Topteam", reageert Lies Vandenberghe. "Fantastisch mooie televisie gemaakt, mannekes!", klinkt het bij Peter Van de Velde. "Bedankt Wim, dankzij jou was er toch iets deftigs op tv deze zomer! Ik hoop op een vervolg! Liefs voor Bob", reageert nog iemand. "Heerlijk programma. Bob is the big star", laat nog iemand weten. "Wat hebben wij genoten van dit programma! Top maar veel te kort!"

Klaar voor Winteravonden

"Het was prachtig, Wim! Bedankt ook om Bob met ons te delen", reageert nog een kijker. "Wim, ge zijt fantastisch! We hebben weer genoten, zoals elk programma van jou! Maar Bob gaat deze keer nog meer met de pluimen lopen! Wat een schatje", moet iemand bekennen. "Topprogramma! Zou veel langer mogen duren! Hopelijk komt er een vervolg."

"We zullen dit mooi programma missen! Knap televisiewerk", laat iemand weten. "Graag een tweede reeks. Heerlijke televisie!", zegt een fan. "Heerlijk programma, echt van genoten. Begin al maar te denken aan de gasten voor een volgend seizoen." Voor enkele fans mag het programma al een stuk vroeger terugkeren: "Ik ben klaar voor Winteravonden... jij ook, Wim? Top programma!"

"Het was zo'n zalig programma, kom a.u.b. terug, Winteravonden zou ook wel leuk zijn om te doen", lezen we nog. "Top, ik kijk ook uit naar Winteravonden. Heerlijke televisie", lezen we nog. "Bedankt aan het hele team voor de gezellige zomeravonden die je rust gaven. Graag nog meerdere uitzendingen, misschien Herfst- en Winteravonden?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wim Lybaert (@wimlybaert)

Meer nieuws

Meer nieuws

.