Kobe Ilsen en Viktor Verhulst hakken de knoop door: "Ik had het onderschat"
COS
Kobe Ilsen en Viktor Verhulst hakken de knoop door: "Ik had het onderschat"
Foto: Photo News

Kobe Ilsen heeft een druk jaar achter de rug. Naast presentator heeft Kobe natuurlijk nóg een belangrijke rol, die van papa van Magnus.

Naast '#weetikveel' is er binnenkort ook 'Mijn eerste reis' op VRT 1. Die opnameperiodes waren voor Kobe Ilsen erg uitdagend met een peuter in huis. Tijd overhouden voor zijn zoontje Magnus was niet altijd even haalbaar. Zeker ook met Kobes werk als dj met Viktor Verhulst.

"Viktor en ik hadden nooit verwacht dat we als dj-duo zo'n hype zouden worden. Dat heeft ons op snelheid gepakt", geeft Kobe toe in Primo. Viktor en Kobe hebben dan ook een besluit genomen over de nabije toekomst.

"Vik en ik hebben besloten ons nu ieder wat terug te plooien op onze eigen bezigheden. Ik sliep gemiddeld maar twee nachten per week echt door. En ja, Magnus was soms al om zes uur wakker. Dan wilde ik klaarstaan voor hem."

Kobe wil het vaderschap echt goed doen. "Daarom dat ik me nu veel meer op mijn kind wil focussen. Dat had ik misschien wat onderschat, de zorg voor Magnus in combinatie met al mijn professionele opdrachten. Ik geef gerust toe dat het een uitdaging is en blijft."

Kobe koestert de momenten met zijn gezin en vrienden meer dan ooit. "Ik wil één en ander rechtzetten. Te veel verjaardagsfeestjes heb ik aan mij moeten laten voorbijgaan. Dit najaar staat voor mij dus in het teken van mijn privéleven. De mensen die het allerbelangrijkste zijn voor mij", aldus Kobe Ilsen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.