Kristel Verbeke heeft wat aan te kondigen: "Eindelijk mag ik het delen"
LHX
Kristel Verbeke heeft wat aan te kondigen: "Eindelijk mag ik het delen"
Foto: Photo News

Kristel Verbeke is vooral bekend als ex-K3'tje, maar ze doet ook heel wat televisiewerk voor de VRT. Zo was ze onlangs nog te zien in 'Geld gezocht'.

Al twee seizoenen heeft Kristel Verbeke gemaakt van 'Zorgen voor mama'. In dat programma praat ze met mama's die laten zien en voelen wat het betekent om in armoede te leven.

Maandenlang volgt ze hen tijdens hun dagelijkse strijd. Daarnaast bekijkt ze, samen met experts Joost en Claudia, welke stappen er kunnen worden genomen om vooruitgang te boeken.

Het is voor Kristel een programma dat haar na aan het hart ligt. Ze groeide zelf immers op in armoede en weet als geen ander welke impact dat kan hebben op een familie.

Ze is dan ook dolenthousiast wanneer ze bijzonder nieuws deelt. "Altijd lastig om zo lang te moeten zwijgen, maar eindleijk mag ik het delen", begint ze een post op Instagram.

"'Zorgen voor mama' komt terug! Het is al het derde seizoen dat ik op VRT 1 verhalen van gezinnen in armoede breng."

In het nieuwe seizoen belicht ze een nieuwe leeftijdsgroep. Niet enkel moeders, maar ook twee jongvolwassenen in armoede doen dit keer hun verhaal. Dat past in het thema van 'De warmste week' dit jaar: opgroeien zonder zorgen.

Jongerencoach Faith gaat samen met Kristel een traject met hen aan. Het belooft een emotionele rollercoaster te worden. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.