Niels Destadsbader verrast over zijn kinderwens
PMN
Niels Destadsbader verrast over zijn kinderwens
Foto: Eén

Niels Destadsbader (35) zien we weer elke week op tv. Hij heeft met ‘Ik vraag het aan’ een nieuw programma. Je kan het bekijken bij VRT1.

Afgelopen woensdag was er de eerste aflevering van ‘Ik vraag het aan’. Het eerste programma van Niels Destadsbader als solo-presentator op VRT1. De commentaren op die eerste aflevering zijn heel goed.

Niels komt uit een moeilijke periode. Het gaat intussen weer een heel stuk beter met hem. De presentator praat in Flair openlijk over zijn kinderwens.

Niels heeft altijd gezegd dat hij absoluut papa wilde worden, maar die kinderwens stelt hij nu toch wat bij. “Ik mis het niet om papa te worden, het is eerder een verlangen.”

“Hopelijk wordt het ooit ingevuld, maar misschien ook niet. Ik heb een heel grote nieuwsgierigheid naar wat het is om papa te zijn en op het juiste moment wil ik zeker een kindje krijgen.” 

“Maar het hangt wat af van hoe je leven loopt. Als je verliefd wordt op iemand die veel jonger is, dan heb je tijd. Maar stel dat ik samen zou zijn met iemand die tien jaar ouder is, dan is dat weer een andere zaak.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.